Κάθε μέρα, χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο ξυπνούν, ανοίγουν την ντουλάπα τους και δηλώνουν απελπισμένα ότι «δεν έχουν τίποτα να φορέσουν!». Πολλές φορές τα παρατάνε καταλήγοντας να φοράνε τα ίδια και τα ίδια, που τα θεωρούν safe επιλογές.

Η λύση; Τα ψώνια! Όχι όμως για διασκέδαση, αλλά κατά κάποιον τρόπο σαν αποστολή για την αγορά 5 fashion statement κομματιών που θα ενισχύσουν το στυλ σου και θα «αναζωογονήσουν» την ντουλάπα σου. Έτοιμη; Πάμε!!!

 

Κραγιόν

Ξύπνησες και νιώθεις πως δεν είναι και η καλύτερη μέρα για το δέρμα σου ή τα μαλλιά σου ή για το ντύσιμο που επέλεξες. Το κραγιόν είναι ο σύμμαχος σου και ο καλύτερος σου φίλος.Ένα τέλεια απλωμένο κραγιόν σε δείχνει περιποιημένη! Θα εκπλαγείς με τη διαφορά που μπορεί να κάνει ένα κόκκινο κραγιόν σε ένα πρωινό ή βραδινό outfit. Βρες την τέλεια κόκκινη απόχρωση για το δέρμα σου ή προτίμησε μια διαφορετική απόχρωση που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει για διαφορά.

Κολιέ Fashion Statement

Τα αξεσουάρ είναι ένας τέλειος και οικονομικός τρόπος για να προσθέσεις κάτι καινούριο στην ντουλάπα σου.  Ένα κολιέ με ένα ενδιαφέρον σχήμα, έντονο χρώμα ή περίπλοκο σχέδιο μπορεί να μεταμορφώσει ένα απλό φόρεμα και να αναβαθμίσει αμέσως ένα απλό λευκό μπλουζάκι σε κάτι θεαματικό.

Τσάντα

Μπορεί να είναι ένα μικρό clutch ή μια μεγάλη τσάντα ώμου. Όποιο και να είναι το μέγεθος, μια εντυπωσιακή τσάντα θα κάνει τη διαφορά. Ακολουθώντας έναν παρόμοιο κανόνα με το κολιέ, τα αξεσουάρ είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνεις ένα outfit να δείχνει καινούριο κι updated. Ένα clutch με κόσμημα ή μια τσάντα στο must have χρώμα της σεζόν θα μετατρέψει αμέσως την ντουλάπα σου σε κάτι ξεχωριστό.

Παπούτσια

Πόσο όμορφη και κομψή μπορείς να νιώσεις φορώντας ένα ζευγάρι ωραία ψηλοτάκουνα παπούτσια! Η επιλογή ενός καλού ποιοτικά παπουτσιού μπορεί να σου εξασφαλίσει και διάρκεια στο χρόνο. Έχεις δύο επιλογές : ή να προτιμήσεις ένα εντελώς fashion statement ζευγάρι ίσως και λίγο εκκεντρικό και να κάνεις τη διαφορά ή να κινηθείς σε πιο safe επιλογές διαλέγοντας  κάτι απλό και κλασικό που ταιριάζει με όλα, όπως τα ψηλοτάκουνα πέδιλα με τα δύο λουράκια σε 90s στυλ σε μαύρο ή nude.

Φούστα με Print

Ένα εύκολο κομμάτι τόσο για τη δουλειά όσο και για τη βόλτα. Η φούστα με print τύπωμα σίγουρα θα σε ενθουσιάσει και θα τη φορέσεις ξανά και ξανά. Επίλεξε μία ως το γόνατο ή σε midi μήκος και αντικατάστησε την pencil skirt του γραφείου σου. Για πιο glam στυλ συνδύασε την με ένα ζευγάρι γόβες κι ένα μεταξωτό crop top για πιο βράδυ. Όσο για το print εξαρτάται καθαρά από εσένα για το πόσο έντονο ή φωτεινό το προτιμάς.

Tip of the week:

Το να βρεις το δικό σου στυλ θέλει χρόνο. Θα δοκιμάσεις πολλά και θα κάνεις και λάθη. Ό,τι επιλέξεις φρόντισε να σε εκφράζει και να ταιριάζει στην προσωπικότητα σου. Μην ακολουθείς τυφλά τη μόδα!

Τι: 5 tips για ξεχωριστό στυλ

Πώς: Ακολουθώντας τα 5 παραπάνω βήματα

Γιατί: Για να ξεχωρίζεις με κάθε σου εμφάνιση.

Πού: Από τη δουλειά μέχρι τη βόλτα.

Πότε: Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Στο «Style My day» θα μιλήσουμε για στυλ και θα γνωρίσουμε τη μόδα. Θα δώσουμε έξυπνες συμβουλές και θα εμπνευστούμε! Γιατί ένα ξεχωριστό στυλ ξεκινάει από τη γνώση των βασικών στοιχείων της μόδας…
Ελλαδικό
Μαρία Χρυσαΐδη
Η Μαρία Χρυσαϊδη αγαπά τη μόδα και το στυλ! Οι πρώτες της σπουδές ήταν στη Φιλοσ/κή στο τμήμα Φ.Π.Ψ., ο χώρος της μόδας όμως ήταν αυτός που την κέρδισε. Σκοπός της από τη στήλη "Style My Day" είναι να γνωρίσουμε τη μόδα και το στυλ και να εμπνευστούμε!