Ένα ένα τα σημεία της πόλης στολίζονται, φωταγωγούνται και μπαίνουν στο εορταστικό κλίμα των ημερών. Φυσικά, από αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει και η παραλία της Καλαμάτας.

Μετά τη φωταγώγηση του δένδρου στην κεντρική πλατεία την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, το βράδυ του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου 2017 φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική προκυμαία του λιμένα Καλαμάτας. Ο Δήμαρχος έδωσε τις προσήκουσες ευχές και στους κατοίκους της Παραλίας για τις επερχόμενες εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μετά τη φωταγώγηση του δέντρου, που έκανε ο Δήμαρχος πλαισιωμένος από πολλά παιδιά, πυροτεχνήματα φώτισαν το νυχτερινό ουρανό. Σε όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση, προσφέρθηκαν γλυκά από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας.

Την εκδήλωση κάλυψε μουσικά η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας.

INDEVIN