Στον “Θαυμαστό κόσμο της Μουσικής” ταξιδεύουν οι “Μουσικές του Κόσμου” την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, στις 20:00, στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.

Ο συνθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, Στάθης Γυφτάκης θα μας ξεναγήσει στον “Θαυμαστό κόσμο της Μουσικής” από την Αρχαιότητα ως σήμερα με ιδιαίτερη έμφαση στον 20ο και 21ο αιώνα.

Θα προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε η Δυτική μουσική από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα μέσα από μουσικά παραδείγματα, σχόλια, μερικές φορές και “καυτές” αποκαλύψεις, αλλά και τους κοινωνικούς, οικονομικούς, πολιτικούς και θρησκευτικούς λόγους που οδήγησαν την μουσική δημιουργία της Ευρώπης στο σήμερα….

H είσοδος είναι ελεύθερη.

INDEVIN