Πάντα κάτι γίνεται στην Καλαμάτα!

Μεσημέρι, ζέστη, κίνηση, κόσμος στην καρδιά της Καλαμάτας, αλλά το σκηνικό αλλάζει λίγο με μια πινελιά μουσικής. O πεζόδρομος της Αριστομένους γέμισε Funk – Balkan ήχους από μία φρέσκια μπάντα.

Οι ταλαντούχοι "Secultura" ήρθαν από την Πάτρα και εδώ και κάποιες μέρες κάνουν live εμφανίσεις σε διάφορα σημεία της περιοχής μας, ταξιδεύοντάς μας με τη μουσική τους.

Ο Μίκης στο μπάσο, ο Αλέξανδρος στα ντραμς, ο Σταύρος στο σαξόφωνο και ο Erik στην κιθάρα τράβηξαν τα βλέμματα και έδωσαν μια άλλη νότα κάνοντας τους περαστικούς να σταματάνε για να τους θαυμάσουν!

Το facebook της μπάντας: www.facebook.com

panta-kati-ginetai-secultura-2

INDEVIN
Χαρά Κουλοπούλου
Η Χαρά Κουλοπούλου είναι πτυχιούχος παιδαγωγός με ειδίκευση στην ειδική αγωγή. Έχει δημοσιεύσει για το Kalamata IN πολλά άρθρα ποικίλης θεματολογίας.