Ο χειμώνας υπήρξε η πιο παρεξηγημένη εποχή του χρόνου. Ανάμεσα σε δίπολα κρύο- ζέστη, σπίτι- παραλίες, κλειστά κέντρα διασκέδασης- συναυλίες, σχολείο- διακοπές ερχόταν πάντα τελευταίος στις προτιμήσεις μικρών και μεγάλων. Η πραγματικότητα του χειμώνα, όμως, είναι λίγο διαφορετική από τα στερεότυπα που έχουν επικρατήσει. Όπως όλες οι εποχές του χρόνου, έτσι και αυτή, έχει μια μοναδική ομορφιά και πολλούς τρόπους να τη χαρεί κανείς.

Υπάρχουν φορές που ο συννεφιασμένος ουρανός, η βροχή, το ομιχλώδες τοπίο, τα σύννεφα ο ήλιος που κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του, τα κύματα της θάλασσας καταφέρνουν να αναδείξουν τον χαρακτήρα της και το χειμερινή ομορφιά της.

Με μια γρήγορη αναζήτηση, μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας. Συνεχίζοντας -κατά μία έννοια- την αναζήτηση φωτογραφιών που απεικονίζουν διάφορα σημεία της Καλαμάτας, αυτήν τη φορά εστιάσαμε στην ώρα εκείνη του δειλινού που ο ήλιος βουτάει στη θάλασσα.

Ψάχνοντας στο Instagram #Kalamata #winder οι επιλογές μας ήταν πολλές… Εναλλακτικές και κλασικές, επαγγελματικές ή μη, με φίλτρο ή χωρίς, αποδεικνύουν πως οι «φωτογράφοι» αυτού του μέσου αγαπούν όλες τις εποχές και όλες τις καιρικές συνθήκες στην πόλη μας!

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό