Τον γνωρίσαμε στην τηλεοπτική σειρά Κόκκινο Δωμάτιο ως το μικρό αδερφό της Μάρως (Βασιλική Ανδρίτσου), φέτος παίζει στις Ηρωΐδες σε ένα ρόλο που υποδύεται έναν χαρακτήρα άστατο, αλλά γλυκό, που “εξυπηρετεί” τις σεξουαλικές ανάγκες της Έλλης (Αλεξάνδρα Κ*).

Μιλάμε για τον Μαρτσέλο Λεκόμτ ή κοινώς Μαρτσέλο, ταλαντούχο ηθοποιό με ελληνο-γαλλο-γερμανικές ρίζες, τον οποίο μπορούμε να βρούμε και σε γνωστό μπαρ της πόλης, όπου εργάζεται. Μπορούμε, επίσης, να τον γνωρίσουμε καλύτερα παρακάτω:

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί είναι να πίνω καφέ και να ακούω μουσική.

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω κατασκευάζοντας ιδέες.

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα ο ρυθμός της ζωής και το κλίμα.

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει η κοινωνικοοικονομική κατάσταση της χώρας.

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν λογικά καλά πράγματα γι΄ αυτό είναι και φίλοι μου (χαχχα)!

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω ότι ακόμα γνωριζόμαστε.

Ξεχωρίζω στο χαρακτήρα ενός άνδρα την ειλικρίνεια.

Ξεχωρίζω στο χαρακτήρα μιας γυναίκας τον αυθορμητισμό.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι η έλλειψη ελευθερίας.

Επιτυχία θεωρώ να έχεις αυτό που θέλεις.

Ευτυχία θεωρώ σε οποιαδήποτε κατάσταση να βρίσκεις ένα λόγο για να χαμογελάς.

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: Δημιουργική.

 

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

 

 

Ελλαδικό