Ενώ κατάγεται από το Αγρίνιο και μεγάλωσε στην Αθήνα, ερχόμενη στην Καλαμάτα για σπουδές… έμεινε! Η πόλη μας την κέρδισε και επαγγελματικά και προσωπικά. Παντρεμένη με τον Καλαματιανό γλύπτη Κωνσταντίνο Δούση και αναπόσπαστο μέλος της θεατρικής ομάδας ΣΥΝ ΕΝΑ, μπορούμε να πούμε ότι είναι πλέον… Καλαματιανή!

Μιλάμε για τη Μιμίκα Τάσση, η οποία ασχολούμενη με τη μουσική και το θέατρο τα τελευταία 13 χρόνια στην πόλη μας, έχει ξεχωρίσει. Θα έχουμε την ευκαιρία να τη δούμε στη θεατρική παράσταση “Η τρελή του Σαγιό” το Νοέμβριο που ανεβάζει το θεατρικό σχήμα  ΣΥΝ ΕΝΑ – ΜΙΧΑΛΗΣ  ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΣ.

Ας γνωρίσουμε περισσότερα για τη Μιμίκα Τάσση παρακάτω:

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί… φτιάχνω το καφεδάκι μου και ανοίγω ραδιόφωνο.

Τον περισσότερό μου χρόνο ξοδεύω… αναλόγως την χρονική στιγμή. Όταν ας πούμε είμαστε στην προετοιμασία κάποιας παράστασης, ο περισσότερος χρόνος μου ανήκει εκεί. Σε άλλες περιπτώσεις μου αρέσει να είμαι με φίλους.

Μ’ αρέσει στην Καλαμάτα η ομορφιά της…

Με εκνευρίζει στην  Καλαμάτα… δεν θα ‘λεγα ότι με εκνευρίζει.. Λείπει όμως από την πόλη μια Μουσική Σκηνή που να φιλοξενεί σχήματα από όλη την Ελλάδα και οπουδήποτε αλλού.

Αυτό τον καιρό με προβληματίζει  το μέλλον…

Οι φίλοι για μένα πιστεύουν ότι είμαι γενιτσαράκι.. Όπως λέει κι ένας φίλος.

Εγώ για τον εαυτό μου πιστεύω ότι είμαι πολύ αυστηρή. Και ειδικά με τον εαυτό μου.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα ενός άνδρα την ευγένεια και το χιούμορ του.

Ξεχωρίζω στον χαρακτήρα μιας γυναίκας τη διακριτικότητα.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι  ο θάνατος αγαπημένων μου προσώπων.

Επιτυχία θεωρώ την εξέλιξη

Ευτυχία θεωρώ την ψυχική ηρεμία

Χαρακτήρισε με μια λέξη/φράση τη ζωή σου αυτή την περίοδο: Γεμάτη με αληθινούς ανθρώπους που εκτιμώ και αγαπώ.

“ξέρεις ποιος είμαι εγώ”

Η στήλη “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δημιουργήθηκε από τους συντάκτες του “Kalamata IN” με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά στο κοινό της πόλης ανθρώπους που ακούμε καθημερινά, αλληλεπιδρούμε επαγγελματικά ή απολαμβάνουμε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.

Η ονομασία της εν λόγω στήλης προήλθε από την παλιά καλή εποχή της επαρχίας κι όχι μόνο, όπου οι άνθρωποι λογομαχούσαν με την φράση “Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ”… Μετά απο δεκαετίες που ακούγεται όλο και λιγότερο αποφασίσαμε με την ίδια αυτή φράση να τους γνωρίσουμε όλους, αλλά και να μας μάθουν όλοι προκαταβολικά!

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν στη στήλη αυτή. Η δομή του περιεχομένου αποσκοπεί στο να αναδείξει με κοφτό τέμπο, σύντομες φράσεις αλλά και κρυμμένο χιούμορ κατά περιπτώσεις, τις ενδιαφέρουσες πλευρές της καθημερινότητάς μας.

Δείτε επίσης:

Ας γνωρίσουμε την Άστρη Μαυρέα

Ας γνωρίσουμε την Κάλλη Κολόζη

Ας γνωρίσουμε την Θαλένα Αβραμέα

Ας γνωρίσουμε τον Ηλία Ρεντζεπέρη

Ας γνωρίσουμε τη Γιούλα Σαρδέλη

Ελλαδικό