Η θεατρική παράσταση «Βερβερίτσα» του Νίκου Μουτσινά έρχεται για δύο παραστάσεις το Σάββατο 10 Αυγούστου και Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 και ώρα 21:00 στο Θέατρο Κάστρου Καλαμάτας.

Η απίστευτη φαρσοκωμωδία σε κείμενο και σκηνοθεσία του Νίκου Μουτσινά με συμπρωταγωνίστρια τη Μαρία Σολωμού υπόσχεται απροσποίητο και άφθονο γέλιο.

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Μία βερβερίτσα γίνεται η αιτία για μία σειρά αστείων και τρομοκρατικών γεγονότων που συμβαίνουν στον Μενέλαο Φονιά (Νίκο Μουτσινά) και τη γυναίκα του Άννα – Μαρίζα Φονιά (Μαρία Σολωμού).

Το ζευγάρι μετά από πολλές συνεδρίες σε σύμβουλο γάμου αποφασίζει να πάει στα γενέθλια της αδελφής του Μενέλαου και χάνεται σε ένα δάσος.

Στην προσπάθειά τους να βρουν τον δρόμο της επιστροφής χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους τη Βερβερίτσα στη μέση του πουθενά και το μόνο που βρίσκεται κοντά τους είναι το σπίτι της Αινχόνχεν (Ματίνα Νικολάου) που ζει με τις αδελφές της: την Αινχόνχεν (Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγκή και την Αινχόνχεν (Στέλλα Ρουσάκη) η οποία είναι τυφλή ! Θα καταφέρουν να βγουν από το σπίτι ζωντανοί;

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Σολωμού, Ματίνα Νικολάου, Φανή Γεωργακοπούλου, Στέλλα Ρουσάκη, Νικόλ Παναγιώτου

Συγγραφέας: Νίκος Μουτσινάς
Χορογραφία: Χριστίνα Φωτεινάκη
Σκηνοθεσία: Νίκος Μουτσινάς
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας
Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου
Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου

Οι τιμές εισιτηρίων έχουν ως εξής: 20 ευρώ η γενική είσοδος και 17 ευρώ η προπώληση. Η προπώληση γίνεται μέσω viva.gr.

Κόσμημα Κοντόπουλος Καλαμάτα