Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Καλαμάτας, δίπλα στο δημαρχείο, θα βρείτε το “Κεντρικόν”, το παλιό αναψυκτήριο, ένα μεζεδοπωλείο που ξεχωρίζει για την αισθητική του και την… εμμονή του στις Μεσσηνιακές γεύσεις.

Με τη ρετρό διακόσμησή του και τα vintage στοιχεία του εσωτερικού χώρου αλλά και το καταπράσινο περιβάλλον του εξωτερικού, έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τα θετικά σχόλια του κοινού. Ένας χώρος για κέφι, καλή παρέα και γευστικά πιάτα στη μέση.

Περιηγηθείτε στον χώρο του μεζεδοπωλείου:

Μετακινηθείτε με τον κέρσορα του ποντικιού σας στον χώρο

Η κουζίνα του βασισμένη σε παραδοσιακές συνταγές με τοπικές πρώτες ύλες υπό μια πιο μοντέρνα εκδοχή θα ικανοποιήσει κάθε ουρανίσκο. Όλα εκεί είναι φρέσκα, μαγειρεμένα με τα πιο αγνά υλικά και, φυσικά, με την αγάπη που μαγειρεύουμε σπίτι μας. Μπορείτε, επίσης, να το προτιμήσετε και για πρωινό είτε στον χώρο του είτε κάνοντας τηλεφωνική παραγγελία.

kentrikon-1

Οι μουσικές βραδιές σε ένα όμορφο κλίμα είναι άλλο ένα από τα στοιχεία που καθιστούν το “Κεντρικόν” must επιλογή, φιλοξενώντας ιδανικά παρέες που γνωρίζουν από ποιοτικό φαγητό και αυθεντική διασκέδαση. Συγκεκρίμενα, πραγματοποιούνται μουσικές βραδιές κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο, αλλά δεν αποκλείεται να πετύχετε κάποιο live ή κάποια εκδήλωση και κάποια άλλη μέρα πέρα από τις καθιερωμένες.

kentrikon-3

Ένα άλλο χαρακτηριστικό, που το καθιστά «Κεντρικόν»… είναι οι καλλιτέχνες που το επισκέπτονται ερχόμενοι στην πόλη μας για θεατρικές παραστάσεις, μουσικά events και άλλα δρώμενα.

Ρήγας, Βόγλης, Παπακωνσταντίνου, Ευριπιώτης, Κωνσταντίνου, Χαραλαμπίδης, Μουτσινάς, Οικονομάκου, Καστάνη και Μάινας είναι μερικοί από τους ¨εξέχοντες¨που έχουν δοκιμάσει την κουζίνα του! Δείτε και μόνοι σας παρακάτω…

to-pio-kentrikon-simio-tis-polis-2to-pio-kentrikon-simio-tis-polis (1)to-pio-kentrikon-simio-tis-polis (2)to-pio-kentrikon-simio-tis-polis (3)to-pio-kentrikon-simio-tis-polis (4)to-pio-kentrikon-simio-tis-polis (5)

Δείτε περισσότερα για το «Κεντρικόν» >

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
SHARE