Δεν είναι η πρώτη, ούτε δεύτερη, ούτε η τρίτη, αλλά η… έκτη φορά που η καλαματιανή ερμηνεύτρια, Μυρτώ Καμβυσίδη, φιλοξενείται στη μουσική εκπομπή του Alpha “Στην υγειά μας ρε παιδιά” του Σπύρου Παπαδόπουλου, σε μια βραδιά που είναι αφιερωμένη στο ρεμπέτικο τραγούδι και ρεπερτόριο.

Την εκπομπή, που είναι και η δεύτερη της φετινής σεζόν, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στον Alpha, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στις 22:00. Στα μονοπάτια του ρεμπέτικου, λοιπόν, θα μας ταξιδέψουν μέσα από διαχρονικές επιτυχίες, όπως «Φραγκοσυριανή», «Σαν Μαγεμένο το Μυαλό μου», «Γιατί με ξύπνησες πρωί», «Άνοιξε –άνοιξε»,  «Τα Ματόκλαδά σου Λάμπουν», η Μυρτώ Καμβυσίδη, αλλά και άλλοι ερμηνευτές.

Μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν οι Μπάμπης Τσέρτος και Αντώνης Αινίτης, αλλά και ερμηνευτές της νεότερης γενιάς όπως οι: Θοδωρής Μέρμηγκας, Παναγιώτης Διαμάντης, Ιφιγένεια Ιωάννου, Μαρία Ψειροπούλου και το συγκρότημα Rebeletiko.

Η Καλαματιανή ερμηνεύτρια έχει συμμετάσχει, επίσης, κατά το παρελθόν στην εκπομπή “Στην υγειά μας”, σε ακόμη ένα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι (Ιούνιος 2016), αλλά και σε αφιερώματα για τον Μάριο Τόκα (Νοέμβριος 2014), για τον Έρωτα (Νοέμβριος 2014) και για τη Βίκυ Μοσχολιού (Φεβρουάριος 2015).

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:

Δείτε επίσης:

Για πέμπτη φορά μας λέει «στην υγειά μας» η Μυρτώ Καμβυσίδη!

H δική μας Μυρτώ και πάλι στο «Στην υγειά μας»!

«Η δική μας Κάλλας» στον Ant1!

Άρωμα Καλαμάτας σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης! 

Μυρτώ Καμβυσίδη: «Το τραγούδι είναι παντού και σε μένα λειτουργεί ψυχαναλγητικά»

Η Καλαματιανή Μυρτώ Καμβυσίδη σε τηλεοπτική εκπομπή!

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
SHARE