4506

Μαρινέλλα, Βιτάλη, Γλυκερία στην Αρχαία Μεσσήνη

kalamatain-logo-7 kalamatain-logo-7 kalamatain-logo-7 kalamatain-logo-7

Τρείς «μεγάλες κύριες» του ελληνικού τραγουδιού, τρείς από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, ενώνουν το μοναδικό ταλέντο τους φέρνοντας στο κοινό της Μεσσηνίας τις διαχρονικές ερμηνείες ανεπανάληπτων επιτυχιών τους.

Είναι μια «Γυναικεία Υπόθεση» με τις Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017, στις 21:00, στο Στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης.

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, τρεις από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, έχουν βάλει ως στόχο να μαγέψουν το κοινό που θα έχει την ευκαιρία, να τις απολαύσει σε τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, που τραγουδιούνται από όλες τις γενιές και αποτελούν τις χρυσές σελίδες του ελληνικού τραγουδιού.

Η Μαρινέλλα, η κορυφαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού είναι η μόνη που μπορεί να ταιριάξει μπροστά της η λέξη <μύθος>. Mε τις  αξεπέραστες επιτυχίες στην καριέρα της, συνεχίζει να συγκινεί θαυμαστές στα πέρατα της γης και συγχρόνως να εμπνέει τις νεότερες γενιές.

Η Ελενη Βιτάλη, με τη δική της ιστορία όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερης χροιάς στη φωνή της, αλλά και της προσφοράς της ως δημιουργού πολλών τραγουδιών που έγιναν μεγάλες επιτυχίες,  θεωρείται δίκαια από τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού.

Η Γλυκερία, η τόσο σημαντική αυτή ερμηνεύτρια, με αξιοσημείωτη πορεία και εκτός συνόρων, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της. Με τα τραγούδια της ξεσηκώνει και ενθουσιάζει το κοινό.

Τιμή εισιτηρίου: 15€

Προπώληση εισιτηρίων
TICKET SERVICES
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr

Και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC