Η Μεσσηνία και, φυσικά, όλη η χώρα αναδεικνύεται για ακόμη μία φορά στις Σκανδιναβικές χώρες, με την προβολή του τηλεπαιχνιδιού Mästarnas Mästare (Πρωταθλητές των Πρωταθλητών) και μετά την επιτυχία που ήδη έχει γνωρίσει η σειρά τα τελευταία χρόνια.

Η Νορβηγική εταιρεία RUBICON γύρισε για 8η σεζόν τη σειρά, η οποία αποτελείται από 10 επεισόδια και σε αυτήν πρωταγωνιστούν 10 βετεράνοι Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Η σειρά έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην Σκανδιναβία με πάνω από 35.000.000 τηλεθεατές να την παρακολουθούν. Ο λόγος που επιλέχθηκε η περιοχή μας, όπως αναφέρουν οι συντελεστές, είναι οι φυσικές ομορφιές της και οι ιστορικής σημασίας χώροι της, όπως αυτός της Αρχαίας Μεσσήνης, με το στάδιο να δένει απόλυτα με την αθλητική φυσιογνωμία της.

Είναι πολύ σημαντικό για τη Μεσσηνία να επιλεχθεί για ακόμη μία φορά και να αναδειχθούν οι ομορφιές της. Η προβολή της Μεσσηνίας είναι τεράστια μέσω της συγκεκριμένης παραγωγής, αφού σχεδόν όλα τα επεισόδια γυρίστηκαν σε εξωτερικούς χώρους, προβάλλοντας τις ομορφιές του τόπου μας. Οι δοκιμασίες των αθλητών πραγματοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων, σε παραλίες της Μεσσηνίας, στην Αρχαία Μεσσήνη, σε καταπράσινους και γεμάτους ελαιόδεντρα λόφους, στη Μεγάλη Μαντίνεια και στην Καλαμάτα, δείχνοντας απίστευτα και μοναδικά τοπία, ακόμα και από ψηλά, κάνοντας έτσι την καλύτερη διαφήμιση στην περιοχή μας.

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ