«Ελλάδα από το Α ως το Ω», η εκπομπή του ΟΤΕ History όπου την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου φιλοξενεί την Καλαμάτα! Η εκπομπή θα προβληθεί στις 21:00 το βράδυ από τη συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ και θα δείξει, όπως φαίνεται και από το trailer παρακάτω, εντυπωσιακές εικόνες από την πόλη μας, όπως και ξεχωριστά πλάνα από την Μπούκα, τη Βοϊδοκοιλιά, την Costa Navarino και την Αρχαία Μεσσήνη.

Στην εν λόγω εκπομπή η Καλαμάτα προβάλλεται σαν πόλη πολιτισμού σε τρεις διαστάσεις! Πέραν των άλλων, ιδιαίτερη μνεία γίνεται στην Αρχαία Μεσσήνη, με τον Πέτρο Θέμελη να μεταφέρει τη μοναδικότητα του αρχαιολογικού χώρου με τον καλύτερο τρόπο. Η Καλαμάτα παρουσιάζεται σαν πόλη πρότυπο, σαν πόλη ανθρώπινη, σαν πόλη που αξίζει να ζεις!

Η εκπομπή«Ελλάδα από το Α ως το Ω» είναι μια σειρά πολιτιστικών ντοκιμαντέρ που μας ταξιδεύει σε διαφορετικούς τόπους σε όλη την Ελλάδα, μέσα από τα μάτια σημαντικών Ελλήνων οι οποίοι συνδέονται με τους συγκεκριμένους τόπους και μας ξεναγούν σε αυτούς επιχειρώντας ένα ιστορικό, πολιτιστικό, κοινωνικό και επιστημονικό ταξίδι.

Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, έχουμε Καλαμάτα… Ας την απολαύσουμε!

Πάρτε μία γεύση ααπό το trailer της εκπομπής:

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ