Την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση για τον απολογισμό του προηγούμενου έτους και τον προγραμματισμό του επόμενου, θα πραγματοποιήσει τη Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 ο Καλαματιανός πρωταθλητής του τένις με αμαξίδιο, Γιώργος Λαζαρίδης.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Elite City Resort, στις 19:00.

Στη συνάντηση αυτή, ο Γιώργος Λαζαρίδης, θα αναφερθεί στην προηγούμενη χρονιά, στις διάφορες συμμετοχές του σε τουρνουά, στις διακρίσεις και γενικότερα τις δράσεις του κατά το προηγούμενο έτος.

Επιπλέον, θα κάνει λόγο για τους στόχους του και το πρόγραμμα που έχει για το 2018. Δεν θα παραλείψει, φυσικά, να αναφερθεί στα τουρνουά «Ancient Messene Open», τα οποία διοργανώθηκαν με επιτυχία τις τελευταίες δύο χρονιές.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Λαζαρίδη

Ο Γιώργος Λαζαρίδης γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου 1973 στην Καλαμάτα. Το 1991 αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας και στην συνέχεια φοίτησε στην Σ.Τ.Υ.Α. (Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας).Τον Ιανουάριο του 1993 και ενώ φοιτούσε στο δεύτερο έτος του συνέβη ένα τροχαίο ατύχημα που τον καθήλωσε στο αναπηρικό αμαξίδιο.

Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του 2004 ήταν το έναυσμά του για να ασχοληθεί με το Τένις.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Γιώργος Κόντος και ο εκπρόσωπος του Τένις με Αμαξίδιο στην Ελλάδα μέχρι το 2004, κ. Κώστας Βαζούρας επισκέφθηκαν την Καλαμάτα στα πλαίσια προπονητικής προετοιμασίας τους για τους Αγώνες.

Η συνάντησή τους υπήρξε σταθμός και «άμεσο σημείο εκκίνησης» για την ενασχόλησή του με το άθλημα. Τον Οκτώβρη του 2004 ξεκίνησε εντατικές προπονήσεις με προπονητή τον Παναγιώτη Καλογερόπουλο και από την Άνοιξη του 2005 με νέο προπονητή τον καθηγητή φυσικής αγωγής, με ειδικότητα το τένις, Ανδρέα Νίκα (μέχρι και σήμερα προπονητής του) συμμετείχε στο πρώτο του διεθνές τουρνουά τένις στο Sunderland στην Μεγάλη Βρετανία 23-26 Μαρτίου του 2005.

Κορυφαία στιγμή ήταν η συμμετοχή του στην Παραολυμπιάδα του Πεκίνο το 2008.

Δείτε επίσης:

Γιώργος Λαζαρίδης: Ο απολογισμός της χρονιάς

Απολογισμός της χρονιάς με σπουδαίες ανακοινώσεις!

 

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
SHARE