Το Θέατρο Νηπιαγωγείο παρουσιάζει την ξεκαρδιστική κωμωδία «Δυναμικά από την Καλαμάτα», βασισμένο στο έργο των ΚεχαΪδη-Χαβιαρά «Με δύναμη από την Κηφισιά».

Τέσσερις γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης μοιράζονται τα προβλήματά τους και διαπραγματεύονται ένα ταξίδι αναψυχής. Θα καταφέρουν άραγε να νικήσουν τους προσωπικούς τους δαίμονες και να ξαναρχίσουν τη ζωή τους δυναμικά… από την Καλαμάτα;

Η Καλλιρρόη Βελέντζα σκηνοθετεί τις Εύη Γιαννακοπούλου, Ελένη Ευταξοπούλου, Κωνσταντίνα Κολόκα και Ελένη Χρηστίδου σε μία παράσταση που αν και γυναικεία υπόθεση, θα προσφέρει αύθονο γέλιο σε όλους.

Από 27 Ιανουαρίου έως 4 Μαρτίου 2018 κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:30 στο Θέατρο Νηπιαγωγείο, Λεϊκων 24.

Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά! (Το κοινό αφού δει την παράσταση, αποφασίζει εάν και πόσο θέλει να πληρώσει!)

Η ομάδα Re-Act με έδρα της το Θέατρο Νηπιαγωγείο εγκαινιάζει μία νέα περίοδο όπου οι παραστάσεις της θα γίνονται χωρίς προκαθορισμένο εισιτήριο, με ελεύθερη συνεισφορά. Συγκεκριμένα, για όλες τις παραστάσεις της ομάδας Re-Act και όσες παραστάσεις γίνονται σε σκηνοθεσία Καλλιρρόης Βελέντζα στο Θέατρο Νηπιαγωγείο, αντί προκαθορισμένου εισιτηρίου, το κοινό αφού παρακολουθήσει την παράσταση θα αξιολογήσει το ίδιο εάν και πόσο θέλει να πληρώσει.

Την δύσκολη εποχή που ζούμε το θέατρο οφείλει να είναι για όλους και ο ρόλος μιας επαγγελματικής ομάδας θεάτρου δεν παύει ποτέ να είναι κοινωνικός και εκπαιδευτικός. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα Re-Act καλωσορίζει όλον τον κόσμο στο Θέατρο Νηπιαγωγείο ανοίγοντας έτσι και τον διάλογο πάνω στο ρόλο της τέχνης στην καθημερινή ζωή της πόλης μας.

Υ.Γ.: Οι φιλοξενούμενες ομάδες στο Θέατρο Νηπιαγωγείο διατηρούν το δικαίωμα να χρεώνουν τις παραστάσεις τους με προκαθορισμένο εισιτήριο ή όποιο άλλον τροπο εκείνες πιστεύουν.

Τηλέφωνο κρατήσεων 6948930181.

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ