Ίσως έχετε αναρωτηθεί ποιος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από τις στολές, τον εξοπλισμό και τα είδη που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες στον χώρο της μαζικής εστίασης. Η απάντηση υπάρχει. Εδώ και έναν χρόνο στην Καλαμάτα λειτουργεί η εταιρεία «Καρούσος», η οποία ειδικεύται εδώ και 20 χρόνια στον επαγγελματικό εξοπλισμό για τον συγκεκριμένο χώρο.

Οι chef, λοιπόν, και όχι μόνο, έχουν βρει το κατάλληλο μέρος για την ένδυση και τα εργαλεία τους!

Η εταιρεία Καρούσος» απευθύνεται, κυρίως, σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, café και bar. Θα βρείτε τεράστια γκάμα σε είδη ρουχισμού για διάφορους χώρους εργασίας, αλλά και του ξενοδοχειακού προσωπικού. Εισάγει από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο. Μαχαίρια, τηγάνια, κατσαρόλες εισάγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα από Γερμανία και Ιταλία.

Περιηγηθείτε στον χώρο:

Μετακινηθείτε με τον κέρσορα του ποντικιού σας στον χώρο

Ο «Καρούσος» ίσως είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο της στην Πελοπόννησο. Διάθετει 9 επαγγελματικά αυτοκίνητα. Διαθέτει, επίσης, απορρυπαντικά από δικής του παραγωγής εργοστάσιο στην Ευρώπη. Προμηθεύει από Κρήτη μέχρι Αλεξανρούπολη στα είδη καθαρισμού.

karousos-19

Η εταιρεία «Καρούσος» είναι μια δραστήρια επιχείρηση, το οποίο αποδεικνύεται από τις συμμετοχές τις σε διάφορες εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Πρόσφατ, μάλιστα, τα είδη της εκτέθηκαν στο 30 Σχολείο Τουρισμού.

karousos-18

Δείτε περισσότερα για τον «Καρούσο» >

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
SHARE