Στη συμπλήρωση δύο χρόνων λειτουργίας της, η Kalamata B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για το γεγονός της διοργάνωσης του 1ου Kalamata B.C. Camp στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας, μεταξύ 20 και 23 Ιουνίου, καθημερινά από τις 8:30 έως τις 13:30.

Οι συμμετέχοντες, ηλικίας 8 έως 18 ετών, θα έχουν την ευκαιρία της εμπειρίας με ολοκληρωμένη άθληση στο εν λόγω τετραήμερο, λαμβάνοντας συμμετοχή όχι μόνο σε προπονήσεις, αλλά παράλληλα σε ατομικούς διαγωνισμούς και ομαδικά παιχνίδια, με τη «σφραγίδα» του υπεύθυνου του camp και υπεύθυνου των ακαδημιών μας, Vasilis Kontargiris, και με τη βοήθεια του έμπειρου επιτελείου μας από προπονητές (Antonis Koutris, Τιμος Πριφτης), ιατρούς (Κέντρο Αποκατάστασης ΔΙΑΠΛΑΣΗ), γυμναστή (Koulieris George), φυσιοθεραπευτή (Dimitris Tsikouris) και διατροφολόγους (Γαζούλη Αρ., Πετρακόπουλος Ι.).

Στο πλευρό τους, θα βρίσκονται ο Vassilis Bratsiakoss, που δημιούργησε το «θαύμα» της Kymi BC – ΚΑΕ Κύμη SeaJets με τελευταία επιτυχία την παραμονή στην Basket League, ο Thanasis Giaples, νταμπλούχος Κατάρ με την Αλ Ραγιάν στο πλευρό του Στέργιου Κουφού, και φυσικά ο Giorgos Velissarakos, τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας με τη γυναικεία ομάδα του Sporting BC και άλλοτε βοηθός στον Panathinaikos BC.

Τις αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να τις προμηθευθείτε από τα καταστήματα COSMOS και Bookmark-lykourgos.

Σας περιμένουμε στο Δημοτικό Στάδιο για μία ξεχωριστή εμπειρία!

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
SHARE