Οι 1,2,3 Swing live στο λιμάνι Καλαμάτας

1-2-3-Swing

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου και ώρα 21.00 στην Προκυμαία (Λιμάνι Καλαμάτας) θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το φωνητικό τρίο 1,2,3 Swing!

Οι 1,2,3 Swing δημιουργήθηκαν το 2013 από τις Ελένη Στέφη, Σοφία Μάλαμα, Ναταλία Κάντζια.

Από το σαλόνι του Savoy, το ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης που γεννήθηκε το Swing, τρεις γυναίκες performers παρέα με πιάνο, ντραμς και μπάσο δημιούργησαν ένα ατμοσφαιρικό jazz/swing group που θα σας ταξιδέψει στην αίγλη και το glam περασμένων δεκαετιών.

Παντρεύουν τους swing ρυθμούς με το σύγχρονο ρεπερτόριο καταφέρνοντας κάτι εξαιρετικά πρωτοπόρο για τα Ελληνικά δεδομένα. Προερχόμενες από τον χώρο της όπερας, οι 1,2,3 Swing επιστρατεύουν την εμπειρία και το ταλέντο τους δημιουργώντας ένα show με πολλή αγάπη, κέφι και vintage αισθητική.

Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει swing επιτυχίες όπως το Boogie woogie, το Sincerely και το In the mood αλλά και ανατρεπτικές διασκευές ελληνικών τραγουδιών του Χατζιδάκι, του Χιώτη και του Τσιτσάνη.

Από το Faust μέχρι τα σοκάκια της Ύδρας και από το Γυάλινο μουσικό θέατρο έως τον κήπο του Μεγάρου οι 1,2,3 Swing συνεχίζουν να ξεσηκώνουν τους λάτρεις της χορευτικής μουσικής όπου κι αν βρεθούν.

Μαζί τους οι μουσικοί:

Πιάνο: Νίκος Δρογώσης
Ντραμς: Θοδωρής Χριστοδούλου 
Μπάσο :Αντώνης Τσιάπαλης 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Κόσμημα Κοντόπουλος Καλαμάτα